Oblíbené mléčné řezy s medem a výbornou, návykovou chutí- Děti se jdou za nimi vždy „potrhat“

  • Příprava
    8 min.
  • Vaření
    19 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    2 603




Dle jednoduchého receptu, který Vám dnes přinášíme, si můžete snadno připravit lahodný dezert.

Mezi dvěma medovými pláty naleznete bohatou vrstvu mléčného, ​​pudinkového krému a toto spojení Vás dostane na kolena.

Mléčným řezem žádnou návštěvu neurazíte.

Naopak. Nebojte se zazářit a recept si nenechávejte pro sebe.

Budeme potřebovat následující ingredience:

– 350 g polohrubé mouky
– kostka másla
– 200 g moučkového cukru
– 2 vejce
– 2 lžíce medu
– 2 lžíce kakaa
– 1 prášek do pečiva

Na krém

– 1,5 l mléka
– 3 Zlaté klasy
– 200 g moučkového cukru
– kostka másla

Navrch

– 2 čokolády na vaření jako polevu

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Klasicky si uvaříme pudink ze všech 3 balení pudinku a moučkového cukru. Do uvařeného pudinku přidejte kostku másla. Necháme pořádně vychladit a mezitím si připravíme těsto.
  2. Všechny suroviny smícháme dohromady a zpracujeme do těsta.
  3. Pečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu o velikosti 30 × 36 cm. Těsto pečeme na 200 stupňů. Pokud je těsto hotové, zkusíme špejlí.
  4. Pokud se už nelepí, máme upečené.
  5. Plát podélně rozřízneme na dva. Spodní díl natřeme studeným krémem a přiložíme i druhý plát.
  6. Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a až když je rozpuštěná, přelijeme jí hotový dezert.

Mňam!

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: receptneked.hu



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *