Oblíbené mléčné řezy s medem a výbornou, návykovou chutí- Děti se jdou za nimi vždy „potrhat“

-
Příprava8 min.
-
Vaření19 min.
-
Porcí1
-
Zhlédnutí2 603
Dle jednoduchého receptu, který Vám dnes přinášíme, si můžete snadno připravit lahodný dezert.
Mezi dvěma medovými pláty naleznete bohatou vrstvu mléčného, pudinkového krému a toto spojení Vás dostane na kolena.
Mléčným řezem žádnou návštěvu neurazíte.
Naopak. Nebojte se zazářit a recept si nenechávejte pro sebe.
Budeme potřebovat následující ingredience:
– 350 g polohrubé mouky
– kostka másla
– 200 g moučkového cukru
– 2 vejce
– 2 lžíce medu
– 2 lžíce kakaa
– 1 prášek do pečiva
Na krém
– 1,5 l mléka
– 3 Zlaté klasy
– 200 g moučkového cukru
– kostka másla
Navrch
– 2 čokolády na vaření jako polevu
Takto budeme v receptu postupovat:
- Klasicky si uvaříme pudink ze všech 3 balení pudinku a moučkového cukru. Do uvařeného pudinku přidejte kostku másla. Necháme pořádně vychladit a mezitím si připravíme těsto.
- Všechny suroviny smícháme dohromady a zpracujeme do těsta.
- Pečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu o velikosti 30 × 36 cm. Těsto pečeme na 200 stupňů. Pokud je těsto hotové, zkusíme špejlí.
- Pokud se už nelepí, máme upečené.
- Plát podélně rozřízneme na dva. Spodní díl natřeme studeným krémem a přiložíme i druhý plát.
- Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a až když je rozpuštěná, přelijeme jí hotový dezert.
Mňam!
Máme hotovo.
Přejeme vám dobrou chuť.
zdroj: receptneked.hu
Leave a Review